Link interzis! Nu accesa!
Va merge cineva în iad?
Cuvinte spuse de oameni celebri pe patul morţii...
Ce înseamnă viaţa pentru tine? Eşti mulţumit(ă) cu ea? Nu vrei mai mult de la viaţă?
Super download
Cunoaste-L pe Dumnezeu
Oare este ceva care ţi-ar putea aduce fericirea?
Sunt oamenii de ştiinţă împotriva lui Dumnezeu?
Contribuţii ale oamenilor de ştiinţă credincioşi la progresul omenirii.
Părerea unor oameni celebri despre Iisus Hristos.
Cum am renuntat la ateism...
Semnează Cartea de Oaspeţi
 

Ce să faci ca să mergi în iad?

Citeşte în cartea de mai jos:

Ai aflat ceva? Nimic? Păi chiar acesta-i răspunsul! Nimic! Absolut nimic!

Chiar aşa! Nu mai este nevoie să facem nimic pentru a merge în iad "căci toţi au păcătuit... şi plata păcatului este moartea" (Romani 3:23; 6:23).

Totuşi este ceva ce putem face pentru a merge în rai! Biblia spune: "Cine crede în Fiul, are viaţa veşnică; dar cine nu crede în Fiul, nu va vedea viaţa, ci mânia lui Dumnezeu rămâne peste el." (Ioan 3:36)

Iadul nu este o glumă, nici o invenţie omenească. Domnul Iisus Hristos a avertizat foarte serios pe toţi oamenii că iadul este un loc real, un "cuptor aprins" unde va fi "plânsul şi scrâşnirea dinţilor" (Matei 13:32).

Vestea cea bună este că Dumnezeu nu vrea ca nici un om să petreacă eternitatea în întunericul chinuitor al iadului, despărţit de El. De aceea El a trimis pe Fiul Său (Iisus Hristos) ca să sufere pedeapsa pentru păcatele noastre.

Poţi fi sigur(ă) că vei avea un loc în cer în veşnicie, dacă îţi pui credinţa în El. Dacă vrei asta, roagă-te ceva de genul: "Doamne, recunosc că am păcătuit şi merit pedeapsa iadului. Te rog să mă ierţi pentru păcatele mele. Cred că jertfa Fiului Tău este de ajuns ca să plătească vina mea şi de aceea Îţi mulţumesc că L-ai trimis să moară în locul meu şi că L-ai înviat. Vreau să renunţ la păcatele mele şi să trăiesc în ascultare de Tine. Mântuieşte-mă, te rog. Mulţumesc."

Înapoi la început

Home | Biserica | Şcoala | Predici | Conferinţa | Tabăra | Forum | Foto